Acasă > Evenimente > Saptamana nationala a voluntariatului

Saptamana nationala a voluntariatului

Din 13 mai, VOLUNTARIATUL NE va ADUCE, din nou, IMPREUNA… pentru o intreaga saptamana!

Pentru cel de-al saptelea an consecutiv sarbatorim Saptamana Nationala a Voluntariatului (SNV) la Brasov. Astfel, interval 13 – 19 mai 2013 va fi presarat cu o serie de actiuni, una si una, ce au drept scop promovarea voluntariatului si incurajarea participarii active a cetatenilor in viata comunitatii.

Luni, 13 mai 2013, orele 16:00, deschidem SNV-ul cu ATELIERUL DE ECO-ART. Activitate va avea loc zilnic, pana in data de 16 mai, interval orar 16:00 – 18:00, la Centrul de Voluntariat Brasov, din strada Suisul Castelului nr.1-3. In cadrul atelierului, creativitatea si dragostea nostra pentru mediu se vor uni pentru a fauri obiecte interesante si utile, din materiale reciclabile. Daca aveti acasa: cartoane, cutii de metal, plastic, hartie, fire textile si metalice, bidoane de plastic/PET-uri si orice alt material/obiect (aparent) inutil, o sa va rugam sa le aduceti, fiindu-ne de mare folos.

Saptamana va continua cu reamintirea JOCURILOR COPILARIEI; cu promovarea unui stil de viata sanatos prin intermediul STREET WORKOUT-ului, cat si cu un JOC DE CUNOASTERE URBANA in care vom descoperi Brasovul.

Vineri, incepand cu ora 13:00, vom prezenta comunitatii locale proiectele Centrului de Voluntariat, in cadrul expozitiei (GALERIA CV Bv) desfasurate in aer liber, in parcarea din fata Primariei Municipiului
Brasov, pe B-dul Eroilor. Saptamana se va incheia cu o PLIMBARE noctura pe BICICLETELE decorate cu benzi fosforescente, pe traseul Carrefour – Centrul Civic – Piata Sfatului.

Va asteptam cu voie buna alaturi de noi!

Mai multe detalii pe: https://www.facebook.com/Voluntar.Brasov;

http://www.voluntariat.ro/snv.htm.

Saptamana Nationala a Voluntariatului (SNV) este cel mai mare eveniment anual de celebrare a voluntariatului si de apreciere publica a voluntarilor din Romania, menit sa mobilizeze cat mai multe organizatii si voluntarii pe care acestia ii implica, pentru a sarbatori impreuna voluntariatul, pentru a atrage sprijinul comunitatii pentru acesta si pentru a recunoaste public activitatea voluntarilor
SNV a fost initiat in 2002 si este coordonat de Pro Vobis – Centrul National de Resurse pentru Voluntariat, fiind implementat de-a lungul anilor in colaborare cu centrele de voluntariat din Romania, partenerii locali ai SNV-ului si VOLUM – Federatia Organizatiilor care sprijina Dezvoltarea Voluntariatului in Romania.

Acestea fiind zise, sa incepem actiunea! :)
Echipa Centrul de Voluntariat Bv

VN:F [1.9.8_1114]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
Saptamana nationala a voluntariatului , 5.0 out of 5 based on 2 ratings
Categories: Evenimente Tags:
  1. Nici un comentariu momentan.
  1. decembrie 25th, 2017 la 23:27 | #1
  2. ianuarie 3rd, 2018 la 10:28 | #2
  3. ianuarie 5th, 2018 la 19:55 | #3
  4. ianuarie 9th, 2018 la 22:11 | #4
  5. ianuarie 10th, 2018 la 04:49 | #5
Trebuie să fii logat pentru a povesta un comentariu.