Acasă > Cursuri > Curs gratuit Cercetator economist in marketing

Curs gratuit Cercetator economist in marketing

Asociația Română a Tinerilor cu Inițiativă (ARTI), în parteneriat cu Pro Vobis– Centrul Național de Resurse pentru Voluntariat și Siveco România implementează proiectul “Dezvoltarea inovației, creativității, responsabilității și sustenabilității antreprenoriatului strategic românesc”, cofinanţat prin POSDRU și desfășurat sub sloganul “Fii tânăr antreprenor pentru viitor! Mai exista locuri disponibile la cursul gratuit
CERCETATOR ECONOMIST IN MARKETING(descrierea mai jos) care va avea loc in perioada iunie – iulie 2012. Conditii: studii superioare. Important! – cursurile sunt gratuite si nu exista limita de vasta. Inscrierea in luna mai.
Descriere: competenţe fundamentale – comunicarea interactivă la locul de muncă; lucrul în echipă; competenţe generale la locul de muncă;dezvoltarea profesională; organizarea activităţii la locul de muncă; planificarea activităţii proprii; competenţe specifice; alegerea metodei de cercetare; arhivarea documentelor; documentarea de temă; elaborarea raportului de cercetare; evaluarea costurilor cercetărilor; prelucrarea statistică a datelor colectate; prezentarea raportului de cercetare; proiectarea instrumentelor de culegere a datelor; proiectarea populaţiei de investigaţie; testarea instrumentelor în teren.

Categories: Cursuri Tags: ,
 1. Mihaela
  mai 3rd, 2012 la 08:32 | #1

  Unde se fac inscrierile??

 2. Ruxandra Nazare
  mai 3rd, 2012 la 22:04 | #2

  Inscrierile se fac la sediul Centrului Regional de Formare , strada Verii nr.4 Brasov
  Pentru detalii
  Oana Opritoiu
  0770143015

 1. decembrie 31st, 2017 la 00:23 | #1
 2. ianuarie 2nd, 2018 la 07:25 | #2
Trebuie să fii logat pentru a povesta un comentariu.