Acasă > Evenimente > Planuri locale pentru incluziune socială

Planuri locale pentru incluziune socială

Asociatia CRIES (www.cries.ro), în parteneriat cu Platforma Europeană IRIS (www.iris-network.eu), Institutul Intercultural Timişoara (www.intercultural.ro), Serviciul APEL (www.apelngo.ro) şi asociaţia Reper 21 din Bucureşti (www.reper21.ro) desfăşoară în prezent proiectul „Rolul dialogului social în promovarea incluziunii sociale active”, co-finanţat prin Fondul Social European.

Principalul rezultat al proiectului se referă la construirea la nivel naţional a primelor Planuri Locale de Incluziune Socială, bazate pe consultarea cetăţenilor, în conformitate cu o metodologie de lucru dezvoltată de Consiliul Europei.

În acest sens, vor fi dezvoltate 8 Grupuri Locale de Acţiune în domeniul Incluziunii Sociale la Bucureşti, Arad, Braşov, Cluj-Napoca, Iaşi, Oradea, Sibiu şi Timişoara.

Participarea Dumneavoastră în cadrul proiectului, în calitate de reprezentant al sectorului nonguvernamental, este deosebit de importantă pentru reprezentarea intereselor specifice grupului/grupurilor ţintă pe care le serviţi. Experienţa şi prestigiul organizaţiei Dvs. vor contribui la o mai bună mobilizare a cetăţenilor în vederea identificării soluțiilor care să conducă la coeziune socială şi la responsabilizarea cetăţenilor faţă de destinele propriei comunităţi.

În vederea prezentării proiectului, în data de 22.03.2011, orele 13-16, în Sala de Consiliu a Primăriei Braşov, se va desfăşura conferinţă intitulată „Rolul cetăţenilor în elaborarea unei viziuni de dezvoltare: mobilizare locală-comunitate solidară- viitor incluziv”. În cadrul conferinţei vor fi prezentate mai multe informaţii despre derularea proiectului, despre rolul membrilor Grupurilor Locale de Acţiune şi despre metodologia de lucru.

Date de contact:
E-mail adina.ciobotaru@cries.ro
Telefon: 0356-422.403.

VN:F [1.9.8_1114]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Planuri locale pentru incluziune socială, 5.0 out of 5 based on 3 ratings
Categories: Evenimente Tags:
  1. Nici un comentariu momentan.
  1. decembrie 28th, 2017 la 00:06 | #1
  2. decembrie 30th, 2017 la 17:17 | #2
  3. ianuarie 3rd, 2018 la 16:55 | #3
  4. ianuarie 8th, 2018 la 02:14 | #4
Trebuie să fii logat pentru a povesta un comentariu.