Arhivă

Arhivă pentru august, 2011

Relaxare la F2: vacanţa de vară 2011

august 31st, 2011 Fără comentarii

Monopoly şi Witch

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Monopoly şi Rummy

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Minnie şi prietenii ei

 

 

 

 

 

 

 

 

 

supereroii în acţiune

 

 

 

 

 

 

 

 

 

prinţesele

 

 

 

 

 

 

 

 

 

design vestimentar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

teatru de păpuşi 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

teatru de păpuşi (din culise)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

public la teatru de păpuşi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

decoruri din plastilină

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bijuterii

 

 

 

 

 

 

 

 

felicitări pentru părinţi şi copii

 

 

 

 

 

 

 

 

 

felicitări cu inimi

 

 

 

 

 

 

 

 

de-ale jocului

 

 

 

 

 

 

 

 

 

fluturii f2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

de-a Batman

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

selecţiuni din fabuloasele aventuri ale cititorilor filialei 2.

 

Categories: Diverse Tags:

Cursuri gratuite pentru tineri

O nouă ofertă de instruire:

 

Salut,

Asociația Română a Tinerilor cu Inițiativă (ARTI) în parteneriat cu SIVECO România și Pro Vobis – Centrul Național de Resurse pentru Voluntariat organizează, în perioada februarie 2012 – aprilie 2013, cursuri de formare profesională pentru tineri. Trainingurile se vor desfășura în cadrul proiectului strategic ID 63270 “Dezvoltarea inovației, creativității, responsabilității și sustenabilității antreprenoriatului strategic românesc”, implementat sub sloganul “Fii tânăr antreprenor pentru viitor!”.Proiectul se va derula pe o perioadă de trei ani (ianuarie 2011 – decembrie 2013) şi este cofinanţat de FONDUL SOCIAL EUROPEAN prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa prioritară 3: Creșterea adaptabilităţii lucrătorilor şi a întreprinderilor, Domeniul Major de Intervenţie 3.1. – Promovarea culturii antreprenoriale.

Pentru mai multe detalii,  va rog sa consultati comunicatul de presa atasat aici.

In viitorul apropriat va vom da mai multe detalii despre cursurile care vor fi facute la Brasov.
Laura Istrate

Centrul de voluntariat Brasov

0724 305 534

Categories: Cursuri Tags: , ,

Programul de vară „Tânăr în vacanţă”

Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport Braşov împreună cu Centrul de Voluntariat Braşov au lansat programul de vară „Tânăr în vacanţă” – în cadrul proiectului naţional „Educaţie şi cultură în vacanţă”!

Acţiunile ce vor avea loc în 2011 la Braşov:

  • cursuri de limbă şi civilizaţie engleză,
  • activităţi creative,
  • workshop-uri dedicate pasionaţilor de biciclete,
  • proiecţii de filme documentare
  • excursii ecologice.

Ele vor fi realizate de voluntari Projects Abroad Romania, ai Centrului de Voluntariat Braşov şi Asociaţiei Eco-Club Montan “Carol Lehman” Braşov.

Scopul principal al acestui program de vară este de a oferi alternative de petrecere a timpului liber – fie că este vorba despre activităţi sociale, culturale sau recreative – tuturor tinerilor din comunitatea braşoveană. Programul va fi structurat pe grupe de vârstă, cei care doresc să participe la diversele acţiuni sunt rugaţi să completeze Formularul de inscriere_Program Tanar in vacanta şi să-l trimită pe adresa roxana@voluntarbrasov.ro. Toate cursurile sunt gratuite!

Mai multe informații la http://bratin.ablog.ro/2011-08-08/programul-de-var-t-n-r-n-vacan-continu-i-n-luna-august.html

Categories: Diverse Tags:

Noaptea Bibliotecilor, pe 1 octombrie

august 5th, 2011 Fără comentarii

Misiunea proiectului „Noaptea Bibliotecilor” este „readucerea la lumină” a mersului la bibliotecă, cititul de plăcere şi nevoia de documentare, în contextul digital al anului 2011, potrivit site-ului manifestării (www.noapteabibliotecilor.ro).

Astfel, scriitori, critici literari, poeţi şi cercetători vor povesti experienţele lor de lectură, iar muzica unplugged o să îi poarte pe cititori printre poveştile cărţilor.

Organizatorii Nopţii Bibliotecilor sunt Asociaţia Excedo în parteneriat cu Asociaţia Naţională a Bibliotecarilor şi Bibliotecilor Publice din România (ANBPR) şi Asociaţia Marketer Club.

Potrivit site-ului evenimentului, ideea Nopţii Bibliotecilor a pornit de la o ipoteză statistică: „dacă măcar un sfert dintre cei care au călcat o dată într-o bibliotecă în ultimii 10 ani ar reveni cel puţin o dată pe an într-o sală de lectură, starea de spirit din bibliotecile României s-ar schimba semnificativ”.

„Am conceput acest proiect în condiţiile în care chiar şi românii cu bani şi educaţie văd în Kindle sau iPad alternativa la bibliotecile reale. Cât de greu poate fi să revenim, măcar pentru o noapte, la esenţa experienţei sălilor de lectură? Cei cu care am stat de vorbă au recunoscut că, oricât am fi sau ne-am da drept «hi-tech» şi «gadget freaks», PDF-ul nu poate înlocui interacţiunea cu hârtia uzată a volumeor de scriitură din biblioteci”, se mai spune pe site-ul dedicat evenimentului.

În acest context, au fost lansate invitaţii de participare la Noaptea Bibliotecilor pentru cele mai importante instituţii de gen din Bucureşti (Biblioteca Naţională a României, Biblioteca Centrală Universitară, Biblioteca Metropolitană şi Biblioteca Naţională Pedagogică), care s-au arătat interesate de manifestare. Lor li se vor alătura şi alte biblioteci din ţară, dornice să ia parte la acest proiect. Accesul publicului la manifestările organizate cu această ocazie va fi gratuit.

Sursa: mediafax.ro

Categories: Diverse Tags:

Proiect fatzaDa – street fest

Doua zile de festivităţi cu concerte stradale de muzică clasică şi jazz (fără scenă şi sisteme de sonorizare), cu teatru pentru copii şi adulţi, cu expoziţii de fotografie, pictură, aranjamente florale, colecţii de artă şi de antique-uri, proiecţii de filme documentare şi scurtmetraje, cu artă meşteşugărească, work shop-uri şi prezentări de proiecte pentru centrul istoric.

Depoul de Artă Urbană aduce arta în mijlocul comunităţii şi o foloseşte ca unealtă transformatoare şi mijloc de comunicare, pentru a aproapia braşovenii de instituţiile locale, în efortul comun de restaurare a zonei istorice.

Proiectul fatzaDa a fost ales printre cele zece proiecte prezentate ca exemplu, de către Uniunea Europeana şi Consiliul Europei, la 3rd Heritage Forum. de la Istanbul şi se află pe site-ul Consiliului Europei.

Toţi locuitorii Postăvarului sunt invitaţi să participe activ, în cele doua zile festive din luna august (13 -15). Este primul eveniment de acest gen, un gen de eveniment foarte popular în ţările vestice şî Statele Unite, prin care locuitorii încep să-şi cunoască vecinii, oamenii de cultură şi instuţiile culturale, Primăria şi proiectele pentru zona istorică, arhitecţii şi proiectele lor, dar şi firmele şi instituţiile care sprijină şi se implică în proiectele de dezvoltare şi restaurare a zonei istorice din Braşov.

Prin fatzaDa street fest, este lansată propunerea de a crea o stradă a artei şi culturii, unde galeriile şi atelierele de creaţie să fie cele care dau tonul.

Dan Oprea, dan@oprea.net, 0722285996
coordonator proiect fatzaDa

Categories: Cultura, Evenimente Tags: