Acasă > Cultura > Evenimente marca Librăria Humanitas Braşov

Evenimente marca Librăria Humanitas Braşov

În prag de sărbătoare, noua Librărie Humanitas Braşov ne oferă cadouri de suflet. Un cadou de care noi, Biblioteca Judeţeană Braşov şi bibliotecarii ei ne bucurăm în mod special.

În ultima duminică înainte de Crăciun, de la ora 18:00, Librăria Humanitas din Braşov le oferă în dar braşovenilor o întâlnire cu scriitoarea Ioana Pârvulescu.

Ioana Pârvulescu este câştigătoarea Premiului Uniunii Europene pentru Literatură.

Romanul pentru care Ioana Pârvulescu a primit prestigioasa distincţie, Viaţa începe vineri (2009), este o aventură palpitantă şi fermecătoare plasată în lumea bucureşteană de la începutul secolului XX. Omagiul adus Ioanei Pârvulescu este adus unei întregi literaturi hrănite din rafinament, erudiţie şi graţie. Scrisul Ioanei Pârvulescu recuperează, ca într-un album cu fotografii sepia, o lume care a fost. Cartea devine o punte şi un vehicul al memoriei. Viaţa începe vineri a apărut într-o nouă ediţie, anul acesta, la Editura Humanitas.

În aceeaşi zi, tot de la ora 18:00, cu prilejul sfârşitului de an şi al inaugurării noii librării din Braşov, Grupul Editorial Humanitas donează 200 de cărţi Bibliotecii Judeţene Braşov “George Bariţiu”, donaţie ce cuprinde noutăţile şi cărţile cu cel mai mare succes la ultima ediţie a târgului Gaudeamus.
Din selecţie nu lipsesc autorii Humanitas – Andrei Pleşu, Ioana Pârvulescu, Ana Blandiana, Dan C. Mihăilescu, Gabriel Liiceanu, Radu Paraschivescu, Lucian Boia -, colecţiile de marcă, Memorii, Jurnale, Ştiinţă, Eseu, Istorie – ori romanele din Raftul Denisei şi din seriile de autor Humanitas Fiction.

Încă o ocazie de a trăi deplin, în sălile de lectură, vieţile cărţilor.

Vă aşteptăm cu drag la întâlnirea cu cărţile, cu scriitorii şi cititorii şi cu … un Moş Crăciun al cărţilor.

VN:F [1.9.8_1114]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Evenimente marca Librăria Humanitas Braşov , 5.0 out of 5 based on 3 ratings
Categories: Cultura Tags:
  1. Nici un comentariu momentan.
  1. decembrie 29th, 2017 la 17:31 | #1
  2. ianuarie 2nd, 2018 la 01:11 | #2
  3. ianuarie 10th, 2018 la 01:31 | #3
Trebuie să fii logat pentru a povesta un comentariu.